Kies voor de ‘shaven look’

Bij een terugtrekkende haarlijn is scheren voor veel mannen een grote stap. . .

Echter kan de keuze voor een perfecte ‘shaven look’ uw uiterlijk veel jeugdiger maken. Met de 3D-SMP Methode zal de hoofdhuid worden behandeld met onze geavanceerde Scalp Micropigmentatie apparatuur. Tijdens het intake gesprek wordt er besproken wat het plan van aanpak zal zijn.

Discrete aanpak

Het is in bepaalde gevallen mogelijk om alleen te behandelen in de gebieden waar nog haar aanwezig is en de haargrens zelf pas in een vervolgbehandeling te verleggen naar beneden. Op die manier kunt u een transformatie doormaken die voor uw omgeving zeer subtiel wordt geïntroduceerd. Deze aanpak is geschikt voor mensen die op tijd een afspraak met ons maken, eenmaal kaal kan alleen voor de directe aanpak gekozen worden.

Directe aanpak

Bij de directe aanpak zal er meteen een nieuwe haarlijn gekozen worden en zal het gebied behandeld gaan worden. Het eindresultaat is niet van een echt geschoren hoofd te onderscheiden.

Bij ieder persoonlijk behandelplan zal altijd een langzame en gestage aanpak gekozen worden over meerdere sessies. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat het effect uiterst natuurgetrouw en niet van echt te onderscheiden is.

SMP: Vertellen of niet vertellen?

Hoewel Scalp Micropigmentation er niet voor zorgt dat uw haar weer gaat groeien, is de illusie van een geschoren hoofdhuid dusdanig realistisch dat niemand om u heen het ooit hoeft te weten tenzij u besluit het te vertellen. Er zijn mensen die het nooit verteld hebben aan hun ouders, partners, familie of vrienden. Zelfs jaren na de behandeling!

Wij kunnen advies geven en hulp om er zeker van te zijn dat de behandeling niet wordt opgemerkt als u weer aan het werk gaat of terug naar huis. Is dit helemaal geen punt dan kunt u het ook gewoon vertellen natuurlijk, maar de keuze is aan u! Wilt u het voor uzelf dan hoeft niemand anders dat te weten.