Haargroei Stimulatie

Met de Scalp Stimulation Treatment (SST) wordt een speciale haargroei stimulatie cocktail ingebracht om de natuurlijke haardos te versterken

De haargroei stimulatie cocktail wordt door middel van onze Aesthetic Injector ingebracht in de hoofdhuid. De hoofdhuid wordt op systematische wijze op de millimeter nauwkeurig geperforeerd. Gelijktijdig wordt de haargroei stimulatie cocktail ingebracht op de exact juiste diepte en volume werkzame stof.

Effect Scalp Stimulation Treatment

De haargroei stimulatie cocktail zorgt ervoor dat aanwezige haren versterkt worden en langzamer in de Catagene Fase komen van de haarcyclus. Dit betekent dat haren langer blijven zitten voordat deze uitgestoten worden. Daarnaast worden inactieve haarzakjes gestimuleerd om te activeren. Hierdoor kunnen dus nieuwe haren ontstaan. Het effect van het inzetten van SST is dus tweeledig.

Resultaat Scalp Stimulation Treatment

De haargroei stimulatie cocktail zorgt ervoor dat de dunner wordende haardos minder snel zal uitdunnen. Verder zal de haardos een impuls krijgen doordat nieuwe haarzakjes actief worden.

Haargroei Stimulatie Cocktail

De cocktail die gebruikt wordt is geproduceerd door Mezo Pharma. Deze producent heeft een zeer strenge ISO certificering voor hun productieproces en kwaliteitsstandaard van de producten. Alles is medisch getest en de SST behandeling is tot stand gekomen in samenwerking met diverse dermatologen en doktoren. Het productieproces is gehuisvest in Europa en is onderhevig aan Medische CE keuring en certificering. Daarnaast dus ook nog de ISO certificering voor een nog hoogwaardige kwaliteitscontrole van de cocktails.

Voor wie is SST geschikt?

Voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van een dunner wordende haardos. Het geeft zeer goede resultaten bij fijn haar, haarverlies, Alopecia en kan ter ondersteuning dienen bij een haartransplantatie. De behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeut die bovendien een extra opleidingstraject heeft ondergaan in het gebruik van de Aesthetic Injector.