3D SMP Diensten

3D Scalp Micropigmentation / Mannelijke kaalheid

Met de unieke 3D-SMP Methode kunnen wij een haarlijn herstellen, kale gedeeltes opvullen, haardichtheid vergrootten van dunner wordend haar en de zogenaamde ‘landingsbaan’ of ‘vleeskap’ camoufleren door  zorgvuldig het gebied op te vullen met gerepliceerde haarfollikels van op maat geselecteerde pigmenten.

3D Scalp Micropigmentation voor na 13D Scalp Micropigmentation voor na 23D Scalp Micropigmentation voor na 3

Een van de leukste dingen van 3D Scalp Micropigmentation is het zien ontstaan van een nieuwe haarlijn, littekens van haar transplantaties die opties helemaal verdwijnen en natuurlijk het afscheid nemen van de vleeskap! Bij Iconic Beauty Company zijn wij trots op het hoge niveau van service en kwaliteit die onze specialisten bieden.

3D Scalp Micropigmentation / Haarlijn

Of er nou sprake is van een lichte terugtrekkende haarlijn of deze grens al veel verder is opgeschoven naar de kruin van het hoofd, de 3D SMP-specialisten van Iconic Beauty Company kunnen de haarlijn helpen herstellen en een meer jeugdige voorkomen geven aan uw voorkomen.

3D Scalp Micropigmentation voor na 4 haarlijn3D Scalp Micropigmentation voor na 5 haarlijn

Er komt een hoop vakmanschap kijken bij het herstellen en ontwerpen van een nieuwe haarlijn. Met de 3D-SMP methode verzekert u zichzelf dat een 100% natuurgetrouw resultaat wordt neergezet. Transformeer uw leven en voorkomen met 3D Scalp Micropigmentation.

3D Scalp Micropigmentation / litteken camouflage

Wees niet langer onrustig over uw chirurgische littekens, laat de in Amerika opgeleide 3D SMP-specialisten van Iconic Beauty Company deze doen verdwijnen! Waarom door blijven lopen met iets waar u niet gelukkig mee bent, er kan iets aan gedaan worden.

3D-Scalp-Micropigmentation-voor-na-6-littekens3D Scalp Micropigmentation voor na 7 littekens

Maak een afspraak voor een intake gesprek om de mogelijkheden te bespreken.